• foto shellac
  • foto massage
  • klaar liggen
  • Gezichtsbehandelingen
  • makeup

Massages - Come, enjoy en relax....

Massages - hierin probeer ik onderscheidend te zijn

Wat mij zal onderscheiden van andere schoonheidssalons is dat ik verschillende types massages aanbied. Ik verzorg massages voor bijna het hele lichaam en dus niet alleen maar voor het gezicht maar ook benen, rug en torso. Ervaar en geniet van één van mijn massages, kom volledig tot rust en verlaat met een prettig gevoel mijn schoonheidssalon in Midden-Drenthe. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende massages. Bekijk hier het overzicht aan gezichtsbehandelingen, een combinatie van beiden behoort ook zeker tot de mogelijkheden.  

 

Ontspanningsmassage:

Dit is de meest bekende massage. Bij deze massage worden de spieren doormiddel van handen en armen warm en los gemaakt. Door verschillende massagetechnieken worden alle spieren behandeld. Hierbij wordt een diepe werking uitgevoerd zodat de spieren warm worden en los komen. Zo kan het gehele lichaam ontspannen. 

 

Hot Stone massage:

Dit is een massage doormiddel van hete stenen. Door de warmte van de stenen wordt de doorbloeding in het lichaam gestimuleerd. Hierdoor worden de spieren soepeler. Na een behandeling door de schoonheidsspecialist zullen de spieren soepeler aanvoelen en kunt u zich vrijer en lekkerder bewegen. 

 

Kaarsmassage:

Hierbij worden kaarsen aangestoken, het kaarsvet is gemengd met massageolie. Het wordt aangebracht op de rug en/of de benen. Dit zorgt ervoor dat de spieren opgewarmd worden, de doorbloeding gestimuleerd wordt en u heerlijk kunt ontspannen.

 

Zwangerschapsmassage: 

Bij deze massage wordt de zwangere vrouw op haar zij gelegd, zodat de rug gemasseerd kan worden. Op de rug liggend kunnen ook de nek en schouders gemasseerd worden. Verschillende mogelijkheden bespreekbaar.

 

Geïnteresseerd geraakt? Mooi! Bekijk dan hier de aantrekkelijk geprijsde behandelingen..... 

 

Kom genieten van een heerlijke massage binnen een rustgevende omgeving in het mooie Drentse Hoogersmilde. 

  

 

P.R. Roelfsema RZN weg 13
9423RA Hoogersmilde
T: 06 - 31 04 50 07     KvK nummer: 58402667

 

Open op afspraak:

maandag, dinsdag en donderdag van 13:00 tot 21:00

Facebook Puur by Alinde